Инструкции за ползване на онлайн магазин Unitel:

  1. За намиране на търсения от Вас продукт използвайте търсачката на сайта. Можете или да въведете името на търсения от вас продукт (пример: SP-200) или да използвате падащите менюта и да зададете конкретни параметри (пример: Power, Output voltage и тн) по които да намерите продукт, който отговаря на Вашите нужди.
  2. След като сте открили търсеният от Вас продукт кликнете, за да отворите страницата за закупуване.         Въведете желаните от Вас параметри, след което натиснете „добави в кошницата” (add to cart).
  3. Автоматично ще бъдете препратени в кошницата като имате две опции – или да продължите да пазарувате и да се върнете в онлайн магазина или да преминете към плащане. За първата опция изберете „продължи пазаруването” (continue shopping), а за втората „финализиране на поръчката” (proceed to checkout).
  4. Ако сте избрали „финализиране на поръчката”, ще бъдете автоматично прехвърлени в страницата за регистрация. Там трябва да въведете Вашето име, адрес, и начин за плащане – банков превод или през ePay.bg. Също така може да изберете опцията безплатно сами да вземете закупените от Вас продукти от нашия магазин. Ако изберете ePay.bg можете и да платите използвайки една от следните кредитни/дебитни карти: VISA, VISA Electron, MasterCard, или Maestro. Ако искате системата да ви запомни при следващото влизане можете да създадете собствен акаунт като кликнете на опцията „create account” където ще трябва да въведете парола по Ваш избор. Ако искате да Ви се издаде фактура добавете това изискване заедно с Вашия ДДС номер в полето обозначено „допълнителна информация” (Order notes).
  5. След като сте въвели личните си данните натиснете „place order”, за да финализирате Вашата поръчка като в рамките на няколко минути ще получите e-mail, който потвърждава, че Вашата поръчка е получена.
  6. След като сме обработили Вашата поръчка и сме получили потвърждение за извършено плащане ще ви изпратим нов e-mail, с който ще ви уведомим, че Вашата поръчка е изпратена и съответно кога да я очаквате.
  7. В случай, че не получите отговор от нас в рамките на 3 до 5 дни моля свържете се с нас като не забравяйте да посочите номера на Вашата поръчка.

Comments are closed.